Roma antica dispunea de avioane!


Este parerea unui arheolog reputat care a descoperit de curind o aripa metalica a carei vechime data din secolui I i. H. Carlo Bellini, cel care a pus pe jar specialistii nu doar din peninsula ci din intreaga lume, a publicat date despre uluitoarea descoperire, araind  ca aceasta ar fi fost aripa unui ciudat obiect zburator.

De acord cu dr. Bellini au fost toti specialistii militari si civili care au studiat aripa si care au apreciat calitatile aerodinamice ale acestuia, afirmind ca mai mult ca sigur, fragmentul a facut parte dintr-un complex capabil sa se ridice in aer.

Descoperirea vine sa se alature unor serii ciudate de scrieri si desene antice, descoperite de-a lungul timpului, datate ca avind o vechime de citeva mii de ani si care au permis arheologilor sa traga o concluzie tulburatoare: in antichitate existau avioane sau alt gen de obiecte zburatoare.

“Daca sirul descoperirilor spcifice va continua, probabil vom intra in posesia unor informatii  dupa care imparatii romani, ar fi fost ajutati sa cucereasca lumea prin atacuri aeriene asupra pozitiilor dusmane…” a afirmat sir Mathew Roberts, unul dintre arheologii care sustin ca anticii erau in posesia unor informatii care depasesc chiar tehnologiile actuale.

Eliszar

Reclame

Si parerea ta conteaza...curaj !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.