Jurnalista care a acuzat ONU de bioterorism pe tema gripei porcine, concediata miseleste


Asemenea jurnalisti precum Jane raman in atentia cititorilor, dovada faptul ca blog-ul ei personal http://birdflu666.wordpress.com/, a inregistrat peste 10 milioane de vizitatori unici. Poate sa isi deschida un site de investigatii personale si va trai, in cinste, corectitudine si apreciata, de 100 de ori mai bine decat la ziarul care a concediat-o miseleste.

Jane Burgermeister- jurnalist austriac ce a depus recent plangere catre FBI impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), a ONU si a unor inalti oficiali guvernamentali si corporatisti, privind bio-terorismul- a fost concediata de la locul

de munca. “Luni am fost concediata in mod neasteptat de la locul meu de munca, din postul pe care-l coupam, de corespondent european al site-ului despre energia regenerabila la nivel mondial”, scrie Burgermeister pe blogul ei.

“Pentru ca exista un motiv sa cred ca aceasta decizie a fost legata de depunerea plangerii pentru bio-terorism fata de oamenii din Statele Unite si din intreaga lume, si pentru ca am dreptul, ca si cetatean, de a raporta o infractiune in cazul

in care exista dovezi credibile, intentionez sa deschid un proces impotriva revistei Pennwell,” explica ea. “ Am mai auzit si despre alti jurnalisti, care, ca si mine, au fost concediati sau hartuiti, pentru ca au scris pe aceasta tema.

Intr-un document numit “Probe pentru bio-terorism”, Burgermeister indica un sindicat corporatist criminal la nivel international si ofera detalii amanuntite cu privire la incercarea sa de a duce la capat planul sau de genocid impotriva poporului american, prin eliberarea unui virus mortal de gripa si prin instituirea unui program de vaccinare fortata.

“Exista dovezi cu privire la multe organizatii- OMS, ONU, precum si companii farmaceutice care produc vaccinuri –de exemplu Baxter si Novartis- fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de baza, care se

ocupa de coordonarea strategica si care a finantat dezvoltarea, productia si eliberarea de virusi artificiali, pentru a justifica vaccinarile in masa cu o substanta ce reprezinta o arma biologica, pentru a decima populatia Statelor Unite si a controla bunurile si resursele din America de Nord.”

Burgermeister spune ca nucleul isi stabileste obiectivele strategice in secret, folosind Comisia Trilaterala si reuniunile Bilderberg. “Poate fi idenificat ca si Illuminati, un grup asemanator familiilor mafiote, care are in centru dinastii familiale”. Acesta este “primul sindicat criminal la nivel global” cu bazele in centrele bancare off-shore” si care angajeaza organizatii internationale, cum ar fi ONU si OMS in interes propriu.

In procesul procesul ei, Burgermeister sustine ca pandemia de gripa a fost fabricata si “este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care si-a construit un numar mare de lagare de concentrare FEMA, dotate cu incineratoare si gropi comune, in state precum Indiana si New York, pentru a baga oamenii in carantina si a se scapa de cadavrele celor ucisi prin atacuri cu arme biologice.”

Infowars si Prison Planet au postat articole cu privire la gropile comune. In Februarie, D.H. Williams, scriind pentru Daily Newscaster, publica un raport cu privire la EMA si vaccinarile DHS, si planurile pentru gropi comune in vecinatatea orasului Chicago si in partea de Nord a Indianei. In luna Martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locatiile gropilor comune din Arizona si Texas.

Burgermeister ii numeste pe urmatorii: Barak Obama, coordonatorul ONU al actiunilor impotriva gripei, David Nabarro, Directorul OMS, Margaret Chan, Secretarul HHS, Kathleen Sibelius, Secretarul DHS Janet Napolitano,

David de Rothschil, David Rockefeller, criminalul international financiar George Soros, dar si pe altii ca si inculpati. OMS, Uniunea Europeana, CDC si alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producatoare de vaccinuri si DHS au interactionat intre ele pentru a dezvolta si distribui arme biologice, sustine jurnalista, si au obtinu fonduri prin sistemul bancar si prin mecanismul comertului global de narcotice.

Fundatia Rockefeller a finantat miscarea pentru Eugenie de peste un secol. “Fundatia Rockefeller este sponsorul principal al relatiilor publice pentru programul de depopulare al ONU. Dovezi aflate in mainile unui numar in crestere de oameni de stiinta din America, Anglia si Germania demonstreaza faptul ca

aceasta fundatie si asociatii sai corporatisti, din domeniul medical si din politica au organizat programul rasist de ucidere al Germaniei naziste,” scrie Anton Chaitikin. “In anii 50 ai secolului trecut, Rockefeller-ii au reorganizat miscarea pentru Eugenie din Statele Unite in birourile lor de familie, prin sisteme de control al populatiei si grupuri pro-avort.”

Miliardarii Ted Turner si Warren Buffet au fondat miscarea pentru Eugenie. “Alti miliardari au inceput sa finanteze parti ale acestei miscari. Bill Gates, cel mai bogat om din tara, si George Soros, omul de afaceri, au inceput sa-si directioneze banii catre programe de control al populatiei,” scrie John Cavanaugh-O’Keefe, in lucrarea “Radacinile rasismului si ale avortului: o explorare a Eugeniei”.

Acuzatiile lui Burgermeister includ dovezi ca Baxter AG, subsidiara austriaca a Baxter International, a eliberat in mod intentional 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS in iarna lui 2008 in 16 laboratoare in 4 tari. Burgermeister ”a notat ca laboratorul Baxter din Austria , unul din presupusele cele mai sigure

laboratoare in lume, nu a urmt cei mai simpli si esentiali pasi pentru a pastra in siguranta 72 kg dintr-un patogen clasificat ca si arma biologica, la distanta de toate celelate substante, permitandu-i sa se amestece cu virusul gripei umane obisnuite. Acesta a fost apoi trimis din Orth in Donau,” scrie Barbara Minton pentru Health News.

Pe 29 Iunie, Burgermeister a trimis un e-mail catre site-ul Fourwinds 10, indicand faptul ca intentioneaza sa ia masuri legale impotriva Sorcha Faal, un scriitor misterios adesea acuzat de dezinformare cu buna-stiinta a publicului.

“Pot confirma ca sunt acea Jane Burgermeister care a trimis e-mail ul catre Fourwinds 10, clarificand situatia si dovedind ca afirmatiile lui Sorcha Faal sunt false- afirmatii prin care leaga acuzele aduse de mine cu privire la cele 72 kg de virus cu moartea brusca alui Michael Jackson” a scris ea.

“Acum urmaresc initierea unor actiuni legale impotriva oricui s-ar afla in spatele numelui de Sorcha Faal. Cred ca este o incercare intentionata si cinica din partea celor aflati in spatele companiei Baxter etc., de a manipula opinia publica prin trivializarea mortii lui Michael Jackson si ancheta privind Baxter.”

Anunțuri

Si parerea ta conteaza...curaj !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s