Societatile secrete si 11-S


Daca acum 13-14 ani, multi dintre noi credeam tot ce spuneau americanii si eram convinsi ca ai nostri comunisti spun numai minciuni, azi, dupa intrarea puternica a Internet-ului in casele noastre, caderea comunismului si vazând realitatea la fata locului, in SUA, citim de doua ori, si din mai multe surse, inainte de a crede o stire.

Nu mai este un secret, pentru cei care vor sa vada, ca democratia americana nu este asa „democrata” si ca manipularea si propaganda au fost arme bine mânuite de catre guvernele americane si mâna lor dreapta, CIA.

Dupa acest ultim razboi impotriva Irakului, dar desigur nu ultimul in planurile Pentagonului, si dupa ce nu au aparut armele chimice ale lui Saddam iar el si ai lui au disparut la fel ca Bin Laden, putem sa ne intrebam daca nu cumva 11-S a fost motivul de care avea nevoie SUA pentru a-si extinde dominatia, coloniza Orientul Mijlociu si proteja Israelul.

Stiu ca suna urât, machaivelic, anti-american, dar in politica, si când interesele marilor magnati o cer, totul este posibil. Nu intereseaza daca mor niste mii de americani, afgani, sârbi sau irakieni. Când este vorba de cauza nu conteaza culoarea si numarul victimelor. Despre Turnurile Gemene s-a scris mult si, cu tot respectul pentru durearea rudelor victimelor nevinovate, avem dreptul sa cautam adevarul si sa nu credem balivernele lui Bush.

Caderea Turnurilor Gemene, la care toti am asistat in direct, parea mai curând darâmarea programata a unei cladiri in demolare decât un zgârie nori lovit de un avion. Van Romero, vicepresedinte de investigatii al Institulului de Minerit si Tehnologie din New Mexic, sustine ca acea cadere a turnurilor a fost prea perfecta pentru a fi rezultatul ciocnirii unor avioane de structura cladirilor. In opinia sa, dupa impactul avioanelor a fost detonat exploziv inauntrul cladirilor, implozie care a putut servi si pentru distrugerea cutiilor negre ale avioanelor.

In Profetie biblica? autoarea spune in finalul articolului:” Este oare Biblia o carte profetica sau o anume conspiratie mondiala ( Illuminati ) conduce evenimentele si istoria lumii de asa maniera încât sa para ca se împlineste Cuvântul Domnului scris în Carte?”. Exista istorici, analisti, scriitori, care au suspectat nu numai implinirea unor profetii ci si faptul ca anumite societati secrete si esoterice, strâns legate de grupurile plutocratice care domina planeta, ar putea – oricât de ireal si monstruos ar parea – sa fi contribuit la aceasta pentru a se implini anumite profetii.

Logic, multi neîncrezatori se vor intreba de ce insista unii sa gaseasca un vincul intre societatile secrete esoterice si Noua Ordine Mondiala, societati carora apartin vreo 200 de familii din lume, in general toate având relatii de familie si economice ( cum s-a vazut cu relatia de afaceri dintre familia Ben Laden si Bush ).

Exista o multime de indicii asupra acestor societati oculte, s-a vorbit, inclusiv, despre semnificatiile desenului de pe bancnota de un dolar, despre implicatiile Vaticanului in politica si afaceri, despre rolul politico-religios al Papei, etc.

Unii dintre oamenii cei mai puternici din lume sunt initiati in elitista si secreta societate „Skull and Bones” ( Craniul si Oasele ), ca de exemplu George Bush tata si fiu; Henry Luce, proprietarul Time-Life; Artemus Gates, presedintele N.Y.Trust Company, Union Pacific, Time si comapnia Boeing; Harold Stanley, fundatorul Morgan Stanley; Henry P. Davison, asociat principal al Morgan Guarranty Trust; Russel W. Davenport, editorul revistei Fortune; Etc.

Trebuie mentionat ca aceasta organizatie „Skull and Bones” este o treapta pentru a se ajunge la Bilderbergers, la Consiliul Relatiilor Externe si la Comisia Trilaterala, cele mai puternice trei grupuri de control ale planetei. Fundata in 1833 la Universitatea Yale de catre generalul W.H. Russell, Craniul si Oasele s-a transformat in baza recrutarii familiilor cele mai importante din Noua Anglie, toate amestecate in comertul opiului.

De fapt, mâna sa atotputernica se ascunde in spatele multor evenimente care au biciuit planeta noastra in ultimii 150 de ani. In cartea sa ” Camera secreta” ( http://dspace.dial.pipex.com/ritson/quest/sphinx/ ), Robert Bauval mentioneaza interesul membrilor organizatiei „Craniul si Oasele” pentru cautarea Salii Arhivelor de la baza Sfinxului, unde se presupunea ca ar exista arhivele Atlantidei. Pe 2 martie 1999, canalul de televiziune Fox a transmis un program special dedicat deschiderii mormintelor care se gaseau in numita „piramida a reginei” din Ghizeh.

In loc sa se gaseasca Sala Arhivelor s-a descoperit presupusul mormânt al lui Osiris. Curios, intre cei care vegheau evolutia sapaturilor, se gaseau multi adepti moderni ai lui Osiris, ca de exemplu initiatii de la „Craniul si Oasele”, si lucru curios, actualul presedinte Bush si-a anuntat candidatura la Presedentie in aceeasi zi, iar tatal sau era prezent la piramida in ziua de 31 martie 1999 pentru a sarbatori deschiderea camerei unde spera sa se gaseasca vechile registre ale Terrei.

Un eveniment care urma sa deschida drumul catre noul mileniu si probabil acestei Noi Ordini Mondiale atât de dorita de puternicii lumii.

Cea mai puternica organizatie esoterica internationala, fata de care „Craniul si Oasele” este abia o timida desprindere, ceva asa ca o sucursala regionala, este cea cunoscuta sub numele de „Illuminati”. Despre ea a scris Andreas Faber-Kaiser en 1993: „Suntem cobaii unui destin planificat?” Caci asta se desprindea din corespondenta care s-a pastrat la biblioteca Muzeului Britanic din Londra: este vorba despre un schimb de scrisori, in secolul 19, intre Albert Pike si Giuseppe Mazzini, doi dintre membrii importanti ai societatii masonice si satanice a Illuminatilor. In aceste scrisori s-au „desenat” cele trei mari razboaie mondiale.

Giuseppe Mazzini

Giuseppe Mazzini Born: 22-Jun-1805 Birthplace: Genoa, Italy Died: 10-Mar-1872 Location of death: Pisa, Italy Cause of death: unspecified Remains: Buried, Staglieno Cemetery, Genoa, Italy Gender: Male Race or Ethnicity: White Occupation: Activist, Politician, Journalist Nationality: Italy Executive summary: Italian patriot, agitator

Astfel, in scrisoarea catre Manzzini din 15 august 1871 – acum mai bine de un secol – Pike ii comunica ca Primul Razboi Mondial trebuia sa aiba loc pentru a le permite Illuminatilor sa dea jos puterea tarista din Rusia si sa transforme tara in fortareata comunismului ateu. Divergentele provocate de agentii Illuminatilor intre imperiile britanic si german – si deasemeni lupta intre pangermanism si panbolsevism – trebuiau folosite pentru a incuraja razboiul. Odata terminat, trebuia edificat comunismul si folosit pentru a distruge alte guverne si debilita religiile. Al Doilea Razboi Mondial trebuia incurajat folosind divergentele dintre fascisti si sionistii politici. Lupta trebuia sa se initieze pentru a distruge nazismul si a incrementa sionismul politic stabilind statul suveran Israel in Palestina. In timpul celui de al Doilea Razboi Mondial trebuia edificata Internationala comunista suficient de robusta pentru a cuprinde lumea crestina. Obiectivul acestor doua razboaie s-a implinit.

Remains: Buried, House of the Temple, Washington, DC Gender: Male Religion: Anglican/Episcopalian Race or Ethnicity: White Sexual orientation: Straight Occupation: Military, Attorney Nationality: United States Executive summary: Confederate general, Freemason Military service: US Army ; Confederate Army (1861-62)”]Ramâne de vazut al Treilea Razboi Mondial. Este deja planificat? Acesta trebuie instigat, propulsat, folosind divergentele – promovate de agentii Illuminatilor – dintre sionismul politic si liderii lumii musulmane.

Razboiul trebuie sa fie orientat de asa maniera ca Islamul si sionismul politic sa se distruga reciproc, in timp ce alte natiuni se vor vedea obligate sa intre in lupta pâna la punctul de a fi terminate fizic, mental, spiritual si economic. Albert Pike i-a scris lui Giuseppe Mazzini, in 15 august 1871, ca la sfârsitul celui de al Treilea Razboi Mondial, cei care pretind completa dominare mondiala vor provoca cel mai mare cataclism din lume.

Guvernul mondial invizibil exista. Comisia Trilaterala este formata din persoane ale inaltei finante, din lumea afacerilor si politicii, din America de Nord, Europa Occidentala si Japonia, persoane ale elitei masoneriei de diverse orientari care se intalnesc si colaboreaza in secret hotarând soarta lumii.

Obiectivul Comisiei Trilaterale este acelasi ca al Council for Foreign Relations ( Comisia pentru Relatii Externe ), fundat in 1921 de catre bancherul american Morgan, si cunoscut deasemeni ca „Guvenul invizibil”.

Ceea ce nu se prea cunoaste despre Comisia Trilaterala este faptul ca se ocupa si de puterea ocultismului, a vrajitoriei si al presupusei puteri a raului si toata astea raspund la rândul lor de droguri, muzica rock si politica. Sectorul politic este legat de Illuminati care sunt gradele inalte ale masoneriei. Vrajitoria cuprinde magia neagra si alba.

Exista aproximativ o suta de organizatii care apartin masoneriei. Aceasta explica trama secreta a planificarii destinului omenirii. Karl Marx a scris operele sale londoneze la cererea lui Nathan Rothschild si cecurile cu care acesta l-a platit se pot vedea in Muzeul Britanic. Marx a participat la crearea Primei Internationale in 1864, care a cazut pentru ca anarhistii doreau anarhia, si o doreau imediat.

A Doua si a Treia Internationala – care prin transformarile lor au dat nastere la Internationala Socialista, Komintern-ului si Kominform-ului – nu sunt altceva decât confirmarea Iluminatilor, care au facut cu Revolutia franceza si cu Napoleon prima incercare de guvern mondial. Cine poate vorbi de coincidente, intâmplari, nu a inteles jocul ce fac Illuminatii cu noi toti.

Obiectivul Illuminatilor a fost si este Noua Ordine Mondiala. Idea evreului german Adam Weishaupt, care a creat organizatia Illuminatilor la 1 mai 1776, era „drumul” prin intermediul anarhiei. Faptul ca grupul a fost creat a doua zi dupa „noaptea Walpurgiei”, si faptul ca ziua de 1 mai a fost declarata mondial „Ziua Muncii”, lamureste obiectivele pe termen lung ale Illuminatilor.

Apoi nu trebuie uitat ca sigla bancnotei de un dolar a fost creata la cererea unui Rotschild in anul 1776 si Washington a fost mason la fel ca rivalul sau Jefferson. Si daca vorbim de putere efectiva, trebuie sa-i mentionam pe Rockefelleri si – mai importanti inca – pe Rothschilds. In succesiune ascendenta vin Bilderberger, un club format in mai 1954 si format din 500 dintre persoanele si organizatiile cele mai bogate si mai influente din lume care si-au propus sa instaureze „Noua Ordine Mondiala”.

Mai sus sta „Consiliul celor 33”, 33 dintre masonii cei mai initiati din lume. Pe deasupra lor sta „Marele Consiliu al  celor 13”, 13 Mari Druizi, peste care actioneaza „Tribunalul” si in sfârsit nepronuntabilul nume de gradul 72 al cabalistilor, care in treacat fie spus inseamna „illuminat”. Pentru Illuminati, Lucifer este Dumnezeu si Iisus este imitatorul, de aceeasi forma cum pentru crestini Satan este imitatorul lui Iisus.

Trebuie sa amintesc ca nu la mult timp dupa ce a scris anumite „povesti” despre Illuminati, extraterestri, etc, Faber-Kaiser murea in circumstante suspecte. Sa fie oare coincidenta ca cel care a fost unul din oamenii de stiinta care a impulsionat legendarul Majestic 12, organismul civico-militar aproape secret din anii ´50, legat de OZN-uri, doctorul Vannevar Bush, este ruda – unchi, dupa cum se stie -, a ex-presedintelui  SUA.

si ex-director al CIA, George Bush, tatal actualului presedinte de azi? Stiati ca 80 % din bogatiile SUA si Europa stau in mâinile a doua sute de familii, multe inrudite intre ele? Stiati ca pâna la James Carter, din 37 presedinti nordamericani 21 erau rude? Stiati ca in administratia guvernamentala a SUA au fost 17 Kennedy, 14 Tyler si 21 Coleridge?

Dupa multe analize totul pare sa indice ca o Organizatie plutocrata, atemporala, de organizare, scopuri si natura esoterica, o adevarata Putere a Umbrelor, stia cu anticipatie ceea ce avea sa se intâmple pe 11-S 2001. Sau, cel putin, avea convingerea ferma – stia – ca „ceva” cutremurator trebuia sa vina.

Este posibil ca puterea sa fi „umbrit” sistemele de alerta ale structurii apararii SUA, este posibil deasemeni ca departamentele de securitate sa fi fost complice in afacere. Pentru a da si mai multa forta monstruoasei operatii si genera teroare in rândul populatiei trebuia atacat si Pentagonul.

Din catastrofa 11-S magnatii si politicienii au fost cei care au câstigat. S-a obtinut militarizarea Occidentului si SUA au devenit jandarm al lumii cu licenta pentru a ucide din partea tarilor care li s-au alaturat in lupta contra terorismului international arab, incepând cu pretoriana atitudine ” cine nu este cu noi, este de partea terorismului”.

Când se va instala total Noua Ordine Mondiala, când pe plan planetar va fi anihilat dusmanul interior si jandarmul lumii va ocupa teritoriile dorite, va scoate din mâneca asul, amenintarea extraterestra. Ani de zile s-a manipulat in acest domeniu, s-au ascuns date si fapte, s-a minimalizat, banalizat si strecurat in rândul populatiei ba ca exista OZN-uri, ba ca sunt baliverne, s-au scris carti, s-au facut filme.

Paranoia cu „dusmanul exterior” va continua si de asta data va fi extraterestrul rau, mic si verde, cel care vrea sa ne distruga. Astfel, urmatoarea generatie va accepta propunerea de inarmare pentru apararea planetei impotriva dusmanilor din spatiu. Si aceasta inarmare va insemna noi trilioane de dolari in cheltuieli militare si unicii beneficiari vor fi marii magnati ai finantelor si corporatiile lor in spatele carora stau vechii Illuminati dintotdeauna, care isi transmit din tata in fiu bogatia, ideile si puterea.

Poate ca extratrestrii stau intr-adevar si ne observa, isi studiaza cobaii, stau aici din motive stranii care ne sunt ascunse. Ca niste vampiri energetici si cosmici se alimenteaza nu cu sânge ci cu energii afective, sentimente si emotii, si apar – si aceasta este o realitate cronologica demonstrata, chiar daca ne deranjeaza – atunci când au loc concentratii umane fie religioase, fie mitinguri de mare intensitate emotionala. Si New -York in 11-S era un focar afectiv la scara planetara…

Ileana Papus

Reclame

Si parerea ta conteaza...curaj !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.