Destainuirea Corinei la doar 18 ani – un atu pentru fete si baieti destepti –


Am vazut ca nu exista in general informatii pentru cele care n-au curaj sa testeze unele lucruri cu toate ca sunt interesate si ar vrea sa incerce insa nu au curaj. Asa ca o sa vad spun eu din e am testat cum este. Ma numesc Corina, nu am decat 18 ani asa ca sa nu va asteptati la prea multe. Incep cu sarutul pentru ca asta am facut prima oara. Pe la 12 ani m-a sarutat primul baiat care avea 17 ani.

Am avut emotii puternice si mi s-a parut ca intrasem in alta viata dupa aia. Mereu cand ma sarutam cu cineva pe care il iubeam se rupea timpul si nu imi mai pasa de nimic in jur. Pentru ca nu m-a invatat nimeni am testat si eu ca la televizor sau am invatat de la celalalt. N-am avut eu prima curajul sa bag limba in gura lui, chiar cand am vazut la televizor mi s-a parut scarbos rau. Normal ca la fata locului am inteles ca aia la televizor stiau ei ce stiau.

anigif_enhanced-29691-1393238242-6.gif

Cum este? Sarutul pe buze simplu nu este cine stie ce comparat cu cel in care intervine limba. Normal ca implica sentimente puternice si e super. In rest cand se pune limba la contributie devine un sarut adevarat. In general gustul este la fel. Chiar daca partenerul are guma de mestecat, are doar efect in primele secunda ca aroma. Gustul este acelasi cu toata lumea, chiar daca le miroase gura, chiar daca nu, exceptand cei ce fumeaza care au gust nasol de tot daca nu fumezi si tu.

Nu il pot compara cu nimic. Este dulce, nu iti vine greata, nu este sarat etc. La fel si daca ii sugi limba partenerului e la fel acelasi gust. Un lucru puteti fi sigure: este bun. Singurul lucru nasol este saliva care cand o schimbi cu celalalt in gura nu conteaza, conteaza doar cand iese afara, in jurul buzelor sau pe fata. De ce e nasol? Pentru ca de exemplu saliva care ramane in jurul buzelor in aer liber dupa putin timp incepe sa miroasa.

Daca vreti sa vedeti cum miroase puteti sa va lingeti pe mana si sa mirositi locul dupa 10-20 secunde. Puteti sa mancati guma de mestecat cat vreti, nu se schimba mirosul. In rest ce mi s-a parut naspa a fost sa sarut un tip care avea un dinte rupt, dar din proprie experienta nu luati in seama dintii naspa si cariile, e la fel sarutul. La fel daca va curge saliva in timp ce va sarutati in gura celuilalt nu conteaza si nu are sens sa va chinuiti sa o

opriti, daca va curge pe langa gura, sau in jurul buzelor e deja prea multa iesita afara, va opriti va stergeti cu mana repede si apoi sa nu creada celalalt ca nu va place il stergeti si pe el si va sarutati si mai pasional. In general e bine ca guma de mestecat sa fie in permanenta in gura, chiar daca o mai scapati in gura celuilalt nu conteaza. Uneori chiar faceam schimb de guma ca sa fie „ca si cum ne-am saruta” si dupa ce ne-am oprit.

La fel daca nu va credeti tari cu anticorpii la boli, nu sarutati partenerii bolvani. Pana acum n-am luat decat o singura gripa si am sarutat de multe ori partenerul racit. Cam asta e ce pot sa va zic din experienta. Din cate imi aduc aminte la inceput mi-a fost naspa sa ma  dezbrac in fata unui baiat. Nici nu puteam sa concep sa ma pipaie sau sa se uite la mine in unele locuri. Primul care a reusit sa ma faca sa scap de asta n-a facut decat sa ma sarute.

anigif_enhanced-8361-1393236966-6.gif

A inceput cu saruturi simple, apoi din ce in ce mai pasionale, ma strangea in brate si m-a pornit asa tare ca n-am mai fost contra. Pur si simplu in timp ce ne sarutam salbatic mi-a pus mana pe san si m-a mangaiat incet pe bluza, apoi a coborat cu sarutul pe gat si pe piept si ma sarutat pe ei. Nu m-a dezbracat din prima si nici nu cred ca il lasam la ce talente aveam, cu toate ca mi-ar fi placut. Sanii mi i-a atins pe piele direct mai tarziu cand

nu aveam decat o bluzita scurta pe mine si a fost simplu pentru el sa coboare mana de pe san sa o bage sub bluza. Avantajul a fost ca bluza mea era subtire si el era doar in tricou. Mi se vedeau prin bluza pe unde erau sfarcurile si sigur le simtea prin tricou, plus ca era foarte fierbinte. Dupa ce m-a mangaiat pe piele si mi-a aratat ca eram o proasta, la fel m-a sarutat pe tot pieptul de data asta si pe sub bluza, apoi dupa ce m-a excitat mi-a dat si bluza jos si i-a dat si el tricoul. La inceput mi-a fost frica si credeam ca voia sa facem sex.

Normal ca voia insa nu a facut nimic in directia asta. Dupa ce am vazut ce bine era piele pe piele si imi placea sa ma sarute si sa ma linga pe peste tot, datile urmatoare cand eram singuri eu eram cea care isi dadea bluza jos ca sa nu pierd vremea pana cand avea el curaj sa o faca. Comparatie ce simtiti nu pot sa fac. Puteti sa va mangaiati singure pe sani si pe sfarcuri cum vreti ca n-o sa simtiti la fel. Este nemaipomenit.

Ca sa va dati seama cat de cat luati o tricou subtire si cand sunteti in autobuz la inghesuiala sau in metrou atingeti-va ca din greseala incet cu sanul de mana cuiva de langa voi ca din greseala. In rest mai imi era frica sa ma stranga sa nu iasa lapte sau sa nu curga sange. Stati linistite ca poate sa va stranga pana muriti ca nu iese nimic. Mi-a luat mult timp sa stau cu un baiat dezbracata sa ma simt in largul meu cu sanii goi in timp ce nu ne sarutam sau faceam sex. De la 13 ani cand mi-am aratat sanii prima data, abia pe la 16 ani am avut

92809d90-d0c2-0131-84e6-4ae0bf5714d8.gif

curaj sa stau la mare cu el fara sutien pe plaja sau oriunde fara sa imi pun mainile pe sani sa mi-i ascund. Pana atunci ma dezbraca faceam sex si dupa aia ma acopeream sau ma imbracam. Era o tampenie intr-adevar. Dupa o perioada pana scapati de inhibitii o sa stati cu sanii goi la fel cum stam cand suntem singure fara probleme. La fel si in public, de cand mi-au aparut sanii pana pe la 15 ani n-am umblat afara din casa fara sutien.

Dupa ce mi-am dat seama ca asta o sa se intample tot timpul(ca ei sa se uite la noi) chiar nu mai ma intereseaza. Anul trecut am fost la mare fara sutien. Pe plaja am stat doar topless iar in general cu tricou pe mine. Stiam ca se uita la mine pe plaja sau ca se uita pe strada sa vada si ei cata ceva. Dar e mai nasol sa stau cu sutienul pe peste tot sa nu se vada nimic, sa fie curat, sa nu imi apara sfarcurile, decat sa nu ma intereseze.

Primele dati e mai nasol ca ideile preconcepute lucreaza din plin, dupa aia te intrebi ce-a fost in capul tau de te ascundeai. La mare prima oara am stat topless la 15 ani. La inceputul vacantei(doar cu prietenul meu) eram cu sutien, paranoica. Apoi prima oara mi l-am dat jos afara din casa in mare. De fapt mi l-a ridicat el cand eram in apa pana la gat. Mi-a fost frica sa nu ma vada cineva pe sub apa la inceput, insa cand i-am simtit pieptul in apa

direct pe pieptul meu mi-a placut prea tare, am inceput sa ne sarutam si am uitat de toate. Este marfa de tot sa te simti cu sanii goi in mare la inceput. Apoi cand am iesit la mal el a luat-o la fuga cu sutienul meu, eu am iesit cu mainile pe sani normal alergand dupa el. La doua zile cand stateam si ma bronzam pe burta, el mi l-a desfacut de la spate sa nu raman cu urme si eu stateam cu mainile lipite de corp sa nu mi se vada.

Am adormit si cand m-am trezit simteam ca ma gadila ceva pe piept. Era soarele cu nisipul, pentru ca intre timp ma intorsesem cu burta in sus fara sa stiu. Cand am sesizat ca eram cu sanii goi, lumea nu ma baga in seama, prietenul meu la fel, parea totul ca nu s-a intamplat nimic, nu m-am mai ascuns. Dupa un timp am vazut ca mai aruncau baietii cate o privire la pieptul meu dar deja depasisem inhibitia. De atunci nu mai fac plaja cu sutien la mare mi se pare o tampenie.

La capitolul nudism complet tot la mare l-am facut prima oara si tot la 15 ani. Prima oara dupa ce am inceput sa nu mai port sutien la plaja, umblam cu prietenul meu intre statiuni pe plaja pe malul marii. Intr-un loc unde era o faleza rupta cu nisip pe ea si nu era nimeni in jur ne-am dus sa intram in mare pe ea. Eu eram doar in slip, el la fel si cu sacul cu cearceaful si cu tricourile. Ne-am asezat pe nisip pe faleza aia sa bem suc, apoi ne-am

sarutat si am facut dragoste in soarele dogoritor. Atunci a fost prima data cand eram stat goala pusca in public, dar normal nu era nimeni prin preajma. Au mai trecut oameni dar pe la cativa zeci de metri si nu ne-a interesat ca nu ne stia nimeni. Apoi pentru ca voiam sa nu am fundul alb si pasarica la fel ne-am mai dus in locul ala sa fac plaja dezbracata de tot si mai mereu pe langa am facut si sex. Sunt experiente marfa sa stai cu fundul gol pe nisip,

sau pe o stanca, sau sa intrii in mare goala de tot sau stai pe malul marii sa te mangaie valurile. Normal puteam sa astept pana la 30 de ani sa fac asta, insa nu vad cum au tupeu babele cu sanii lasati sa mai stea topless. E dezgustator asa ca mai bine ca am stat fara inhibitii(excluzand primele dati). Acum sa va spun si ce simtiti. Primele dati te simti ciudat pentru ca trebuie sa calci pe ceea ce se cheama „rusine”, dar iti place asa ca ramai intr-un

mijloc care se muta in timp spre „iti place” si nu te mai intereseaza. Dupa experienta cel mai bine era prima data sa nu bag in seama lumea din jur si sa ma port ca si cum as fi avut sutien pe mine. Abia cand mi-am pus tricoul la loc si am vazut ca nu s-a intamplat nimic intre timp nasol, m-am simtit ok. Apoi de fiecare data cand m-am dezbracat pe plaja de tricou si topless a inceput sa imi fie din ce in ce mai usor, pana cand am ajuns ca si cum ma

simteam cand pur si simplu eram imbracata. Avantajele topless-ului sunt mai multe. In primul rand te bronzezi fain. Apoi soarele fierbinte si nisipul care mai gadila sanii din cand in cand sunt super. In plus e fain sa simti cum te asezi cu sanii goi pe nisip mai ales daca este fierbinte. Prietenul abia asteapta sa ti-o traga cand te duci inapoi la hotel si poti sa il pui sa te dea cu ulei sau cu crema pe plaja pe piept sau pe spate. Numai chestii beton.

N-am gasit nimic sa fie naspa. Se mai uita lumea la sanii tai si daca esti singura ai sanse sa faca vre-unul vre-o gluma pe seama ta. Prima cu uitatul oricum se uita chiar daca ai sutien si te simti mai naspa sa vezi ca ti se vede ceva. A doua daca vreti sa nu va ia careva cu chestii gen „ce porumbei frumosi ai” nu faceti topless fara partener. Eu n-am patit asta decat de doua ori, o data cand m-am dus la o terasa pe plaja si erau mai multi studenti si a

doua oara era un tigan care vindea porumb pe plaja. Dar in cazul asta imi venea sa imi dau jos slipul sa le arat unde sa ma pupe. Despre nudismul complet nu l-am facut cu lume in jur(adica sa ma duc la plaja la nudisti) pentru ca prietenul nu vrea si nici eu nu stiu daca vreau. In rest in locuri singuratice, chiar daca mai trecea lumea pe acolo uneori am facut. Un singur dezavantaj e ca se uita lumea la tine. Avantaje pe langa, bronzat, liniste, cald,

sex oricand cu partenerul, te simti libera si total diferit ca si cum ai sta cu costum de baie. Am facut si nudism singura la mare, tot in locuri neumblate si n-am rezistat nici doua ore si m-am masturbat. Orgasm pe masura, experiente unice. Am facut si la munte si te simti marfa goala pe platou in iarba fara nimeni in jur, doar cerul deasupra. Cu ce sa continui? Cu pipaielile sau atingerile. La inceput mi-a fost rusine sa puna un baiat mana pe sanul meu

chiar si imbracata, pentru ca trebuia sa imi apar rangul de virgina. La fel prin autobuze, sau pe strada, la scoala tot timpul am patit sa ma pipaie lumea. Cel putin de la 12 ani tot timpul mi se intampla. De exemplu mi s-a pus mana pe sani cand m-au prins niste smecherasi in autobuz mai singura in spate. Doi m-au prins pe la spate si mi-au ridicat tricoul si unul care era in fata mea mi-a ridicat sutienul si mi-a masat sanii asta chiar cand sa intre

autobuzul intr-o statie unde nu urca deobicei nimeni, dupa care au coborat in fuga. La fel mi s- a bagat mana pe sub fusta in chiloti la pasarica si un deget in vagin, noroc ca nu eram virgina. In rest maini pe sani si pe fund chiar si pe sub chiloti daca nu zilnic macar la doua trei zile. Nu e cazul sa credeti ca are cineva ceva cu voi sau ca va imbracati prea provocator. Asa sunt baietii. Ce simtiti? Numai bine normal, chiar daca o fac in autobuz si va opuneti.

Care este problema atunci? Singura chestie cand o patiti si nu sunteti de acord este ca va e frica. Adica frica sa nu va loveasca, taie, omoare etc. Am avut o prietena taiata pe fata si pe san pentru ca a inceput sa tipe cand i-a pus unul mana pe fund. Si acum are o dunga pe fata si nu se mai uita nimeni la ea. In rest cu atingerile permise(ale prietenului) sunt toate beton nu e cazul sa faceti mofturi. Chiar daca va atinge pe mana sau pe san, sau in alte

parti. Eu personal am facut urat prima oara cand mi-a atins anusul. A fost singurul loc in care prima oara am facut si eu mofturi. In rest atingerile pe sani sunt placute si o sa le vreti mereu. La fel clitorisul si vulva o sa va placa, iar degete bagate in vagin o sa va fie frica daca sunteti virgine. In rest chiar daca poate unele fete sunt mai rusinoase, in timp fiecare isi da seama ca ii place. Ideea e sa nu isi dea seama prea tarziu cand nu mai vrea nimeni sa puna

mana pe tine. Chiar daca va mangaie pe anus intre fese, chiar daca pe vulva sau pe sani o sa va placa absolut toate. Ca este legata de pipaieli sa va spun de masturbare. Imi place sa o numesc autosatisfacere, ca doar nu turbez. Nu mai stiu cand am facut-o prima data, eram mica. Imi placea sa imi masez clitorisul si atat. Am fost prinsa de parinti in timp ce ma uitam la tv si ma mangaiam acolo. Mi s-a explicat ca nu e frumos, bine, mi s-au tras niste

orgasm

batai etc, eu tot am continuat pentru ca o faceam uneori fara sa imi dau seama. Nici nu stiam ce inseamna. Apoi cand am aflat de la colege despre sex, excitare si orgasm si alte d’astea ca nu ma invatat nimeni, am facut-o numai cand eram singura pentru ca imi placea. Apoi inainte sa fiu dezvirginata m-a masturbat chiar prietenul meu. Ma mangaia pe clitoris si pe unde aveam par si pentru ca imi placea si gemeam din ce in ce mai tare, ma

saruta si ma mangaia mai tare, pana aveam orgasm. Pur si simplu o facea, nu o lua nimeni ca o masturbare. Daca ii spuneam sa ma masturbeze cred ca se uita ciudat la mine. Pur si simplu o facea fara sa ne gandim ca inseamna masturbare ceea ce face. In general m-am masturbat oricand aveam chef. Fie ca eram la scoala, la plaja singura, sau acasa, oriunde. Ma duceam deobicei in toaleta scolii unde eram sigura ca nu ma poate vedea nimeni de

nicaieri, si la inceput pe sub fusta si in picioare sau asezata ma masturbam, mai tarziu imi dadeam bluza jos si sutienul si chilotii si le bagam in rucsac si doar cu fusta pe mine, eram excitata ca eram cu partea de sus goala in scoala cu alte fete in jur care nu ma vedeau si ma masturbam fara sa gem normal, iar cel mai cel a fost cand ma dezbracam de tot si ramaneam doar in sosete si adidasi si ma mangaiam pe tot corpul si ma masturbam acolo.

In liceu cabinele de la toaleta erau pana in tavan inchise si usile pana jos, nu se vedea absolut nimic. Normal ca fiecare fata a auzit in toaleta scolii cum se mai masturbeaza cate una. Adevarul este ca este super misto. Apoi m-am mai masturbat acasa normal pe unde apucam, cu diferite obiecte, cu dusul, dupa ce n-am mai fost virgina cu orice gaseam de bagat. Am mai facut-o in diferite toalete, pe plaja cand eram in locuri singure, si chiar in

mare sub apa pe plaja populata si oameni in jur(dar nu prea aproape in apa sa ma vada). In general oriunde aveam chef de ceva placut. Mai greu este pana incepi si iti dai seama cum este. Despre asta ce pot sa va mai spun? Aveti grija in general sa nu dea parintii peste voi, nu de alta dar o sa va simtiti nasol de tot cu picioarele desfacute si degetele in vagin in fata tatalui(pentru ca am patit-o), la fel nu stiu de ce, chiar daca toata lumea o face nu trebuie

sa ziceti la nimeni ca o faceti. Nu stiu de ce se intampla asta. Mie mama mi-a facut morala cand am fost prinsa, dar si eu am vazut-o pe ea cum se masturba in dormitor singura. Asa ca nu stiu de ce se ascunde lumea, dar daca asa sunt regulile… Ce mai este nasol la masturbare este ca o sa aveti un chef de cineva sa va futa pana aveti orgasm de o sa innebuniti. In rest chestii n asoale nu mai stiu. Dintre chestiile bune normal prima este

placerea orgasmului. Apoi dupa ce o faceti o sa fiti mult mai vesele sau mai calme si nu nervoase. Si inca o chestie super este ca va ajuta sa va dati seama cum sa aveti orgasm rapid si intens. Asta ca o solutie in care partenerul termina prea rapid, sau nu reuseste sa va faca fericite. Referitor la orgasm acum. Cum il simtiti sau cum se simte? Pai e mai greu de explicat. La inceput va excitati si incepeti sa doriti sa simtiti placerea la sani, in zona

pubiana si pentru cunoscatoare in zona anala. Apoi dorinta asta creste si creste, fiecare atingere este o placere deosebita si vreti mai multa placere si atingeri, pana cand apare orgasmul. Este o durere placuta. Cum poate fi o durere placuta? Buna intrebare. La fel ca atunci cand vi se face un masaj pe spate, va doare dar va place. Normal ca nu este la fel orgasmul ca placere. Excitatia creste pana cand nu mai puteti rezista si urmatorul pas ar

insemna sa muriti de placere si excitatie, cam atunci apare orgasmul, care este o placere intensa si dureaza cateva secunde. Cat dureaza exact depinde. Daca excitarea continua in acelasi stil puteti sa ajungeti si la juma de minut sigur. Daca ceva va atrage atentia(gen o usa trantita in casa) dispare cu totul. In general oricum este mai mult de 5-10 secunde de placere extrema. Inca nu am gasit nimic in viata sa fie la fel sau cel putin pe aproape de

placut ca orgasmul. Partea buna este ca nu costa si nu distruge sanatatea. Dupa ce se termina orgasmul excitarea ramane la o linie ridicata si daca se continua mangaierile, sexul si altele puteti avea altul rapid de tot. Uneori am avut si la cateva secunde. La intrebarea de ce nu fac femeile sex 24/24 pentru ca sigur v-o puneti, e un raspuns simplu trait chiar de mine. Pentru ca dupa un timp vulva incepe sa doara si nu mai e asa de placuta

atingerea. Asta se intampla dupa ore de frecat in general asa ca nu va faceti probleme. Numarul maxim de orgasme pe care l-am avut a fost aproape de 20. Asta cu sex cu prietenul meu primele apoi m-a masturbat si mi-a facut sex oral pana cand incepuse sa ma usture vulva la atingeri. Nu inteleg cum unele femei n-au avut orgasm in viata sau cum de au avut doar cateva. Am patit de la unele orgasme sa fac pe mine(urinez) de la

intensitate, sau sa imi sara spuma alba din vagin. Asta se pare ca se cheama ejaculare la femei. Nu stiu daca mi-a iesit si prin uretra sau nu. Cert este ca se intampla cand ma excit fara sa ma mangai si apoi uda toata ma masturbez o perioada lunga si multe orgasme, sau dupa sex mult. Cred ca lichidul din vagin tot frecat se face spuma si la unele orgasme super intense muschii se contracta si il arunca afara ca si cum as ejacula. Nu e cazul sa va faceti

griji cand vedeti asta. Se spala in primul rand foarte usor. Am ejaculat si pe fata prietenului meu cand imi facea sex oral si nu a fost nici o problema. Placerea este foarte intensa oricum la acel orgasm. In rest ce sa va mai spun din experienta… Ca sa aveti un orgasm puternic trebuie sa rezistati cat mai mult sa nu il aveti in timpul sexului sau cand va masturbati. Cu fiecare secunde de rezistenta este mai intens. O sa simtiti ca innebuniti sau

ca muriti de placere dar nu va faceti griji ca nu o sa se intample. O prietena i-a spus ca uneori incepe sa planga de placere fara sa vrea si ca a lesinat o data. Dar e mai emotiva de gen. Dar in general daca vreti sa simtiti viata masturbati-va sau faceti sex sa aveti orgasme pana nu mai puteti si va doare toata vulva si nu o mai puteti atinge. Atunci o sa va simtiti implinite si ca nu mai vreti nimic de la viata.

Orgasm  Photo.jpg

Acum sa va spun despre sex. Defapt sex este tot ce se intampla. Daca si iubiti acea persoana cu care faceti sex puteti sa ii spuneti dragoste. Oricum sa va spun despre cum e sa fii fututa. Ma rog nu stiu exact cand se refera cineva la futut cine pe cine fute, adica el te fute pe tine sau tu pe el, sau voi doi va futeti. Treaba se intampla destul de simplu, cand nu esti virgina. Trebuie doar sa stai intr-o pozitie ca el sa iti bage penisul(pula in termeni

normali) in vagin(adica in pizda). Apoi incepe sa o bage si sa o scoata, uneori o scoate chiar de tot, si face miscarea asta de dute-vino pana are orgasm si ejaculeaza. Astea inseamna sa te futa un baiat. Mai exact isi freaca pula in vaginul tau pana ejaculeaza. Normal ejaculeaza inseamna ca pe acolo pe unde urineaza baietii nu iese urina ci sperma(un lichid alb, cu spermatozoizi care te lasa insarcinata in mod normal). Nu iese ca atunci cand urineaza sa

te umple. Daca nu au facut sex de mult timp sau au fost excitati o lunga perioada de timp iese mai multa. Multa inseamna ca daca pui toata sperma care o ejaculeaza intra intr-un capac de la o fanta de 2 litri, maxim doua capace. Daca ejaculeaza putin, de exemplu cand faceti sex dupa o pauza de juma de ora, cand ejaculeaza o sa iasa doar cateva picaturi uneori nici nu le simtiti. Nu trebuie sa va faceti griji ca o sa va umple vaginul si o sa iasa pe afara si

o sa umpleti patul. Abia dupa ce ejaculeaza, cand isi scoate pula din vagin o sa va curga sperma din vagin uneori depinde cat de multa a fost si in ce pozitie stati. Cel mai bine ca sa nu murdariti nimic e sa aveti la indemana ceva hartie igienica cu care cand si-a scos pula daca simtiti ca iese afara sa va stergeti sau sa il puneti pe el in cazul in care vede ca iese sa va stearga sa nu murdariti patul cu ea. Revenind la futut, din experienta nu conteaza

penis 1

marimea ci tehnica. Normal ca o marime mare cu tehnica buna este ideal. Am avut un prieten care avea pula in erectie de 25 de centimetri si destul de groasa, normal ca atunci cand am vazut-o m-am bucurat. Insa in practica s-a dovedit catastrofa si stres. Normal ca imi ajungea in capatul vaginului si ma simteam plina complet mai ales ca era si groasa. Insa orgasmele cele mai puternice le-am avut la intrarea in vagin si nu in capatul lui. Asta

pentru ca prietenul anterior o avea normala pe la 13 centimetri, si aveam mai multe orgasme cu ea. Se pare ca media din cate am vorbit cu alte prieteni pentru „normala” este de 13-15 centimetri. Exista si chestii mici de 7-10 centimetrii, am vazut chiar si poze pentru ca nu am vrut sa cred. Cu o pula normala tot parul lui pubian si pubisul in general te freaca pe toata vulva si pe clitoris. Cu una de 25 centimetrii deja nu prea mai ajunge si

oboseste rapid oricum. Miscarea sa iti bage toata pula de 25 si sa o scoata il omora tot timpul si obosea repede. Normal ca se simte super misto sa simti in vagin ca intra si nu se mai termina, si apoi ca iese si nu se mai termina. Dar pe clitoris nu prea il intereseaza asta si orgasme pauza. In plus cu atata aer in vagin scoate niste bolboroseli de strica toata distractia. Asa ca o pula mare nu e buna. Poate ca ar merge una pe la 20 cm in loc de 15cm

ce am acum, dar cat am orgasm e mai putin important. Borboroselile apar si cu una de 15cm uneori dar nu trebuie sa va impacientati. Nu prea iti dai seama daca cineva a tras un partz sau e de la vaginul tau, asa ca daca se aude nu e cazul de banuieli. In rest bolboroselile pana acum au fost semn de sex intens si din plin si mereu cand le aud imi face placere. Parti nasoale la futut sunt mai multe. In primul rand vaginul se dilata in timp si nu ramane

penis_size

intensa frecarea. Apoi baiatul trebuie sa stie ca uneori nu trebuie sa se chinuie sa ajunga in capat si astfel sa te loveasca intre picioare ca berbecul ci mai repede sa isi miste capul penisului la intrarea in vagin chiar acolo unde a fost himenul 2-3 cm inauntru, apoi sa scoata afara cat ii ramane numai un centimetru de penis in vagi si sa il bage la loc pana trece cu capul penisului de himen 2-3 cm si tot asa. Fututul asta la intrarea in vagin imi

place la nebunie. Normal la cateva miscari la intrare sa mai bag si cateva adanci. In general in cazul in care se joaca la intrarea in vagin ma masturbez cu mana, daca ma fute adanc ma tin numai cu mainile de fundul lui, sau imi masez sanii, sau imi tin picioarele in aer, sau uneori pur si simplu ma mangai pe vulva si pe langa penisul lui care ma fute de zor. Cand ma fute degetele si mana pe vulva sau pe la anus sau pe clitoris are efecte super. La fel

uneori mai imi place sa imi bag pula lui in vagin cu mana mea sau sa mi-o tin la baza pulii lui ca si cum mi-as baga-o singura si m-as fute cu ea in vagin, sau sa ii scot pula din vagin si sa mi-o plimb prin vulva si pe la anus, sau pur si simplu sa il mangai pe capul pulii cu mana si apoi sa mi-o bag la loc, atingerea pulii, coaielor si a fundului lui ma excita la culme, problema e ca baietilor nu prea le place sa li se puna mana pe capul pulii fiind

sensibil. Cand sunt fututa scopul de baza este sa am picioarele larg desfacute. Cu cat mai larg cu atat mai bine. Mi-a luat vreo doi ani de exercitii sa pot sa fac spagatul dar se merita din plin. Si mai ma gandesc si ca m-ar fute nu stiu ce actor, sau alte chestii porcoase ca sa ma excit in timp ce ma fute. Normal ca trebuie sa stiti ca fututul asta va poate lasa gravide. Asa ca cel mai bine folositi prezervativul sau pilule. Am prietene care practica ejacularea in

map1.jpg

afara dar mi se pare riscant(adica baiatul sa isi scoata pula din vagin cand are orgasm si sa ejaculeze pe corpul tau). Cam asta este despre futut. Sexul oral poate fi facut de ambii parteneri mereu. Normal mie ca fata imi place sa ii simt limba cum imi linge pizda. In general imi place sa ma linga oriunde fara exceptii. Normal punctele fierbinti sunt sanii, intre fese, anusul, vulva, intrarea in vagin si clitorisul in special. Nu m-am opus niciodata

cand un baiat mi-a lins anusul, chiar daca uneori nu stiu cat de curata eram, dar nu am vazut ca s-ar fi plans niciodata sau ca n-ar mai face asta. La fel in vagin daca isi baga limba. Oricum baietii comparat cu fetele sunt eroi, pentru ca pe toti i-am intrebat daca le place sincer si toti mi-au spus ca de placut le place, insa pizda miroase nasol. Si nu numai a mea ci toate pizdele au miros intepator si nasol. Deci normal ca parfumarea e obligatorie.

In rest mi-au spus ca in general nu inspira pe nas mirosul si in rest totul e super, gustul e bun, se excita etc. Nu stiu cum sa explic ce se simte cand un baiat iti face sex oral. Cred ca cel mai simplu de comparat este in cada mana pe sub apa uda si te mangai si vezi. Dar nu este chiar la fel. Limba lor pe clitoris este mult mai buna, fierbinte, aerul care il expira etc. Normal ca un sex oral nu l-as refuza oricine s-ar oferi sa mi-l faca. Parti proaste din

punctul meu de vedere nu sunt. La inceput ti se pare nasol sa stai cu picioarele desfacute cu vulva desfacuta sa se uite el in pizda ta si la anus de aproape. Insa orice senzatie de rusine ca arat toate alea nu a batut niciodata dorinta sa ma linga acolo sau sa ma mangaie. Normal asta am simtit la inceput ca ma vedeau prima oara cum arat intre picioare de aproape. Apoi nici nu ma mai interesa, asteptam sa inceapa doar sau ma pregateam sa stau

cat mai comod. Alte parti nasoale mai pot fi cand ejaculezi sau urinezi pe fata lor din greseala de la orgasmele intense. Dar si asta prima oara, dupa aia deja devine ceva normal cand se intampla. Normal ca fiind in pat sau in casa cand urinez la orgasm ma abtin. Insa in cada daca mi se ofera sau afara nu ma abtin si imi dau drumul pana la capat. Daca nu e prima oara pentru el cand pateste sa te scapi pe fata lui nu e problema. Uneori prietenul

meu cand urinez in cada sau afara din casa in natura, ori imi linge uretra pe unde iese urina si clitorisul de mor de placere si de orgasm, ori pur si simplu urinez pe pieptul lui si imi maseaza clitorisul sau daca e imbracat se da la o parte, dar nu se opreste din a-mi masa clitorisul sa fie orgasmul complet, apoi dupa ce termin de urinat continua cu sexul oral. Partile bune ale sexului oral nu se pot spune toate. Nu se compara cu sexul normal si oricat te-ar fute un baiat nu se compara.

Sa va spun ce stiu si despre sexul oral pentru ei. Nici o femeie nu poate sa spuna ca nu ii place. Penisul are gust dulce si e bun si toata zona pubiana miroase misto chiar daca e transpirat. Poate mirosi mai nasol dupa ce te fute, lichidul de la pizda cu transpiratia lui nu mai miroase asa fain. Dar cred ca este ca atunci cand imi face el mie sex oral. In general uneori ii fac sex oral si o ora. La toti pana acum nu le-au placut dintii sau sa ii musc de

penis asa ca incerc sa nu ii simta. Normal ca ii sarut penisul, il ling pe peste tot, chiar si pe coaie, sau ii iau coaiele in gura, il sug in toate felurile, si cat e la mine in gura ma joc cu limba pe el in toate felurile, mi-l plimb pe gingii, pe obraji in gura, orice nu atinge dintii prea tare. La fel mai putin suflat in penis si mai mult supt. Iar pentru cele care au facut de mai multe ori sex oral cu ei si e obisnuita le recomand deep-throat. Cu asta ii innebuniti

complet. Se baga penisul mult in gura pana in capat si apoi pe gat incet pana intra de tot. Apoi cand chestia asta puteti sa o faceti lejer puteti sa o faceti ca si cum v-ar fute in gat. Gatul fiind stramt ii excita si au orgasme puternice. La inceput aveti senzatia ca vomati, dar e doar o senzatie, totul tine de experienta. In rest regula de aur este sa nu va opriti cand ejaculeaza sa scoateti penisul afara din gura. Asta distruge tot orgasmul pentru ei. Daca

penisul e in gura cand ejaculeaza tineti-l acolo si sugeti mai tare sau mai incet depinde cum le place lor(vedeti din experienta), pana ejaculeaza complet, apoi va miscati penisul in gura incet fara sa il atingeti de dinti. Momentele de dupa ejaculare pentru ei trebuie sa fie foarte incete si tandre, puteti chiar sa ii sugeti penisul incet, si sa va miscati limba pe capul penisului. Trebuie sa il tineti in starea asta minim un minut sau pana cand el da semne ca

vrea sa il scoata. Dupa ce l-a scos ramane ce faceti cu sperma din gura. Puteti sa o scuipati la baie, servetel sau pur si simplu sa o inghititi. Cu scuipatul nu o sa ii afecteze prea tare. Daca o inghititi insa o sa le aratati ca faceti orice pentru ei si ca au o femeie care stie sa faca un sex oral. Nu stati sa o degustati, nu e dulce, e putin sarata, amaruie cu un gust metalic. Normal puteti sa o luati ca pe medicamente cu zambetul pe buze si asa e si recomandat.

Daca va ejaculeaza in gura si inghititi doar, nu se simte gustul prea tare. La inceput va e frica doar ca va puteti sa va innecati, insa ei nu ejaculeaza asa mult ca sa va umple gura si sa va innece. Cel mai bine este la inceput sa ii lasati sa ejaculeze in gura, dar sa fie intredeschisa pe la colturi 2-3 secunde cand aveti gura plina si sperma sa se scurga pe acolo. In timp o sa vedeti ca e chiar putina in gura dupa ce ejaculeaza. Daca vreti sa il

excitati si sa aiba un orgasm super(ca asta e scopul la ei ca n-au decat unul saracii) puteti cand ejaculeaza si nu era penisul in gura in munci puternice ci doar il sugeati si il lingeati cat de cat, sa scoateti limba afara si sa stati cu gura cascata sa va ejaculeze in gura si pe limba, iar in timpul asta sa ii frecati penisul normal ori ca un inel(adica penisul intre degetul gros si aratator formand un inel complet iar celelalte degete si palma intinsa sa nu

fie stranse in pumn), ori puteti sa puneti toata palma pe penis sa improvizati un vagin din care capul penisului sa fie afara si asa sa il tineti inspre gura voastra care sa primeasca sperma. Normal ca in alte jocuri o sa preferati sa va ejaculeze pe sani dupa sex oral, sau pe pubis ca sa va excitati reciproc. Daca ejaculeaza in afara spre fata voastra, dupa ce sunteti sigure ca ajunge sperma in gura majoritatea, in timp ce ejaculeaza e bine sa tineti ochii

inchisi. Altfel s-ar putea picaturi sa ajunga pe ochi si sa va opreasca activitatea de frecat penisul tocmai cand el e in orgasm si s-a dus toata munca degeaba. Normal ca cel mai eficace este sa ii frecati penisul cu cele doua degete facute inel, fara sa strangeti penisul tare si sa fie in gura sa ejaculeze aolo. In general asa il aduceti si mai repede la orgasm daca vreti sa terminati sexul oral repede, cel putin asa am vazut din experienta. Ii tin tot capul

penisului in gura, normal cu pielea belita, ma joc cu limba pe el, iar in timpul asta cu cele doua degete facute inel ii frec penisul in afara gurii. Cand spun ca ii frec penisul inseama ca pielea care e in jurul penisului se misca si nu degetele mele pe ea. Normal cand penisul este ud tot si alunecos nu mai conteaza. Deci ii frec penisul in afara gurii cu degetele si capul il tin in gura si il ling sau sug. Penisul nu intra sau iese din gura ci sta pe loc, singura

chestie se misca mana mea care ii freaca penisul. Apoi cand ii vine orgasmul ii trag pielea care e afara spre baza penisului. Ea normal este prinsa la capatul penisului, asa ca nu trageti prea tare ca il doare. Am vazut ca daca trag pielea si io tin asa trasa la maxim spre baza penisului cat ejaculeaza are orgasm mai lung si mai bun. Cam atat ma pricep la sex oral. Ce as mai putea spune e niciodata sa nu va opriti cand are orgasm sa faceti altceva,

chiar daca sperma sare pe tavan sau pe televizor sau in ochi, orice s-ar intampla nu opriti sa il frecati sau sa ii sugeti pula. Abia dupa ce a ejaculat penisul devine sensibil si doar il frecati foarte incet sau il mangaiati incet, sau il sugeti incet si tandru. Daca are un orgasm dupa o lunga perioada de timp in care n-a ejaculat, tot ce se poate ca va fi mai multa sperma, mai groasa, si mai ales v-a iesi mai mult timp si va sari pe distante mari. De la o

chestie de genul asta am sperma pe tavan, dupa ce mi-am excitat prietenul cateva ore fara sa ii ofer nici un orgasm. In rest poate sari si 2-3 metri uneori, asa ca de aia spuneam cel mai bine sa ejaculeze in gura, sau pe fata, sau pe piept, pe pubis, sau pe vulva cu picioarele departate si chiar in vagin, sau pe spate, sau intre fese. Nu incercati sa le opriti ejacularea punand mana pe capul penisului si astupand iesirea, o sa se simta nasol si orgasmul o sa

fie nasol. In rest o alta regula de aur ar fi niciodata sa nu lasati partenerul excitat si fara orgasm. Din cate am inteles sperma care se aduna cat ii excitam umfla coaiele si devin dureroase, asa ca s-ar putea sa vedeti cum se duce la baie si se masturbeaza si nu o sa stiti de ce. La fel ca sa fie mai excitant pentru ei si pentru voi, daca ejaculeaza in afara gurii puteti sa lingeti sperma in jurul gurii sau sa o curatati cu degetul si sa o bagat in gura si

inghititi. Asta arata a curvarie insa asta asteapta ei in pat de la o femeie pe langa dragoste, sa fie o curva perfecta sa le satisfaca toate gusturile. Mai bine invatati din greselile mele. Lucruri bune si proaste sunt mai multe. Proaste ar fi gustul spermei, ca puteti sa va innecati daca nu aveti experienta si siguranta pe voi, ca sperma poate sari pe unde nu trebuie, sau ca pot urina pe voi sau in gura la voi, la fel cum facem si noi uneori. Parti bune

la fel sunt multe, cea mai importanta fiind ca puteti fi sigure ca nu mai pleaca la altele. Asta pentru ca pentru a merge la o alta fata pana va scoate de la ea un sex oral asa de complet i-ar lua luni sau ani, asa ca se va multumi sa aiba poate alta mai urata dar care stie sa faca sex oral ca lumea. Alte parti bune ar fi ca rupe barierele de rusine si timiditate, plus ca le oferiti un orgasm care se pare ca este mai bun decat pe care il obtin ei cand ne fut in

mod normal. Normal ca un alt secret este ca si-ar dori sa stam cu pula lor in gura toata ziua, dupa o ora maxim dupa ce au avut orgasm avand chef de alt sex oral daca se ofera cineva sa il ofere. Nu ca nu am fi si noi la fel, dar in general ei nu prea spun asta. A mai ramas sa va mai spun din ce stiu despre sexul anal. De chestia asta n-am avut tupeu sa ma apuc de prea multa vreme asa ca nu sunt prea doctora, dar oricum poate va ajuta. Pe mine

una m-a convins mai greu sa fac asta. Toti ex-iubitii au incercat insa numai ultimul a reusit sa ma scoata din carapace. Nu pot sa spun ca nu imi place, pentru ca nu se poate compara cu nimic. Normal ca imi place sexul normal mai mult, insa si cel anal este foarte excitant, iar daca ma masturbez in acelasi timp cu mana pe vulva ajung la niste orgasme de imi sta inima in loc. Mereu mi-am inchipuit ca daca o sa bage penisul in fund o sa dea de

rahat imediat si ar fi naspa. Asa ca nu am avut tupeu prima oara decat sa o fac la mare in apa. Normal ca nu a iesit ce ma asteptam din fundul meu, apoi am facut pe malul marii si acum il fac si acasa fara probleme. Uneori intr-adevar mai miroase mai aiurea cand isi scoate penisul dar la ce se petrece cand faci sex oricum nu mai conteaza. Ca sa fie cat mai curat acasa cel mai bine e cu prezervativ care e lubrifiat deja, apoi un sex cat de cat sa va

excitati reciproc, apoi cand e de facut trebuie anusul uns bine cu ceva lubrifiant, fie si crema ca sa alunece penisul lejer. Apoi si prezervativul merge bagat in anus si rezista. Mai greu este pana intra capul penisului, apoi o sa vreti sa fie cat mai lung sa il simtiti cum intra cat mai adanc. Normal ca ofera senzatii super iar pentru el este misto ca este stramt. In mod normal nu rezista mai mult de 5 minute sa ma futa in fund pana ejaculeaza. Si se

pare ca baietilor nu le place sa le te atingi de fundul lor, adica nici macar sa le mangai anusul, nu mai vorbesc de bagat un deget in el. Parti rele sunt ca mai miroase uneori, sau mai iese ce nu trebuie pe prezervativ, si ma ustura fundul uneori. Parti bune sunt ca sunt orgasmele mai complete si mai diferite, ca el se simte mai bine si oricum pot sa ma simt bine ca le-am facut pe toate si de acum fac numai variatii fara sa mai fiu inhibata. Normal o partida de sex anal facuta cum trebuie nu are nici una din partile rele de mai sus.

Cam astea sunt experientele mele care m-am gandit sa le impartasesc pentru fetele care inca nu stiu, n-au avut curaj, n-au cu cine etc. Sper sa va ajute si ar fi fain sa mai gasesc si eu parerile altora sau experientele lor. Sexul e singurul lucru pe lume care nu ma costa nimic pentru al avea, il pot avea cat vreau si imi place. Sa nu credeti ca o sa ajungeti sa saturati baietii de sex sau ca se vor plictisi de voi. In cel mai rau caz se plictisesc pentru ca tanjesc la chestii pe care nu le oferiti si le gasesc la alte fete.

d03d3390-d0c3-0131-5fc3-0eeb1171dd45

Michael Douglas: “Oral sex gave me throat cancer” Cheatsheet on how to protect yourself.

Si parerea ta conteaza...curaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.