Cum apare şi cum se vindecă viciul homosexualităţii?


Homosexualitatea- boală psihică cu transmitere prin telepatie -nu este o idee literară, ci concluzia la care au ajuns psihiatrii practicieni de la cea mai mare clinică din Viena-Austria specializată în tratarea acestei boli.

După ce au descoperit că homosexualitatea nu este o aberație genetică și nu se transmite în urmași, prin relații heterosexuale ocazionale, ei i-au căutat cauzele în alte organe ale trupului omenesc,cu scopul de a găsi metode de tratament adecvate. Cercetările au durat câteva decenii din timpul războiului rece și s-au finalizat cu un mare succes; mecanismele acestei boli urâte au fost descoperite și s-au pus la punct metode de decondiționare eficiente.

Pentru a înțelege corect mecanismele acestei boli, trebuie să dețineți cunoștințe detaliate și exacte despre psihicul uman și telepatie. Subconștientul uman, marele regulator al funcțiilor vitale, are capacitatea de a prelua și aplica în practică orice mesaj adevărat sau fals, rațional ori emoțional, care a trecut pragul conștiinței. In acest scop, el folosește mecanismele genetice, neuro-hormonale și fiziologice ale organismului deservit. Mesajul telepatic constă într-o emisie bioenergetică cu o puternică încărcătură emoțională, lansată de creierul limbic, în jurul capului, pe distanțe care pot atinge și mii de kilometri.

cercetare homo

World laws pertaining to homosexualiti

Nu poate fi ecranată cu nici un mijloc tehnic cunoscut și produce cele mai mari efecte în imediata vecinătate. In concret, această emisie pătrunde în creierele limbice ale persoanelor compatibile ori cu un psihic sensibilizat, se fixează ca o sugestie mută și începe să producă efecte. Subconștientul care a recepționat un astfel de mesaj telepatic produce schimbări genetice, prin mecanismul dublurii verbale, neuro-fiziologice și emoționale în organismul contaminat. Astfel, individul al cărui psihic a fost agresat telepatic cu un mesaj homosexual începe să simtă inexplicabile pulsiuni și atracții sexuale pentru persoanele de același sex, chiar și la vârste mai înaintate.

Foarte puțini rezistă acestor presiuni psiho-instinctuale nefirești, se chinuie psihic și se decondiționează rareori, prin autosugestie empirică sau organizată. Agresiunea homosexuală este folosită în războiul psihologic mondial,de către servicii secrete, cu scopul de a contamina și a compromite lideri politici, religioși, de opinie etc..

Medicii austrieci au pus la punct un tratament de decondiționare a homosexualilor, bazat pe mecanismul plăcere-durere descoperit de savantul rus Pavlov. Ei asociază impulsurile homosexuale cu o suferință intensa[șoc electic] și reacțiile firești, heterosexuale, cu o intensă plăcere[stimularea centrilor nervoși ai plăcerii]. Zeci de mii de homosexuali voluntari au fost tratați cu acest procedeu. Printre ei se numără și câțiva români ale căror tratamente au fost subvenționate de statul socialist. Unul dintre ei trăiește în București, se află în relații bune cu psihiatrul român care l-a supravegheat după decondiționare și nu manifestă nici o înclinație nefirească. Este căsătorit și are doi fii normali d.p.d.v. sexual. Descoperirile medicilor austrieci sunt bine cunoscute în cercurile științifice mondiale, însă interese oculte se opun declarării homosexualității ca boală psihică contagioasă, la care s-ar impune un tratament medical obligatoriu.

Intr-adevăr, homosexualii sunt bolnavi psihic cu intense trăiri emoționale[implicit cu emisii telepatice puternice], nu neapărat criminale. Indonezienii îi elimină prin condamnare la moarte, pentru a scuti cheltuielile făcute pentru decondiționare. Liderii politico-economici, administrativi și religioși americani și europeni și-au însușit teoria eronată a homosexualității ca fatalitate genetică, teorie fabricată de homosexuali și răspândită de cei interesați de exploatarea acestora în diverse scopuri; politic[voturi], economic[localuri], degradarea personalității umane și propagarea imoralității etc.. Oamenii de știință morali au de luptat câteva decenii pentru a legifera descoperirea absolut certă că homosexualitatea este o boală psihică contagioasă prin telepatie și a include-o în rândul bolilor contagioase cu tratament medical obligatoriu.

 

de Pavel Corut

http://www.debate.org/opinions/should-homosexual-be-banned

https://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate

 

12 gânduri despre „Cum apare şi cum se vindecă viciul homosexualităţii?

 1. Mihai spune:

  Cum am putea să luam legătura să avem o discuție, zic eu interesantă si de folos?

  Apreciază

 2. anonym spune:

  Cred ca sunt homosexual pt ca nu imi plac fetele ce sa facccv TRATAMENT

  Apreciază

  • Eu cred ca trebuie sa imi spui mai multe despre tine si relatiile pe care ai incercat sa le ai cu fetele si ce nu a mers. Voi incerca sa te ajut in aceasta privinta, chiar am destula experienta. Despre gay pot sa spun la fel de multe dar prima oara trebuie sa faci tu primul pas catre normalitate, aceasta vindecare prin care te voi ajuta sa treci cu succes iti va schimba viata si te va scapa de negativismul care te inconjoara si te acapareaza. In A.D.N-ul uman nu exista gene care sa il indrepte pe om catre o cale gresita vreodata, adica sa vrea sa fie gay sau sa se transforme in femeie. Am destui prieteni psihologi si psihiatri care spun ca problema pleaca din creier, este vorba despre cum ai trait pana la pubertate, despre educatia primita de la parinti, despre relatia dintre parinti si rude apropiate etc. Toate acestea se leaga intr-un anumit fel si poate afecta pozitiv sau negativ cresterea cu succes a copiilor pentru a deveni mai tarziu niste adulti responsabili care sa isi poata infiinta o familie(barbat si femeie ma refer). Daca mai doresti te pot ajuta si pe tine asa cum am ajutat si pe alti ca tine , baieti sau fete, care au deviat de la bunul mers al lucrurilor, asa imi place mie sa numesc chestia asta. In rest multa sanatate si nu te lasa doborat, continua sa lupti pentru normalitate pentru ca merita.

   Apreciază

 3. Dj spune:

  Dacă tot se vorbește ca homosexualitatea este o boală să îmi spună și mie cineva cum se poate trata, pentru ca toate articolele citite nu am regăsit nicăieri un remediu pentru așa ceva.Din contra, toate cate au fost încercate au eșuat lamentabil sau au fost contrazise de alți specialiști.Totul pornește din fază embrionară a fătului și creierul lui nu concepe altfel decât este.Așa cum la un stângaci creierul îi dictează să scrie cu stânga așa și la un homosexual îi dicteaza să simtă atracție pentru o persoană de aceleași sex.Si mai mult de atât, primul pas spre vindecare este să recunoști și sunt mulți care recunosc ca sunt, așa ca tin să te contrazic Mihai.Sunt chiar mulți care au încercat să fie ceea ce noi numim normali, dar nu a funcționat și atunci nu le-a rămas altă soluție decât să se accepte așa cum sunt.Și acceptarea de sine este un lucru bun, mai bun decât să fi altfel decât esti, adică fals.Prefer de mii de ori un adevăr decât o minciună care o găsești oricum la tot pasul, și dacă un homosexual recunoaște ceea ce este pentru mine este un adevăr și nu am de ce să îl resping sau mai mult să îl fac bolnav psihic.Și am întâlnit mulți oameni cu suflete bolnave sau creiere bolnave și nu erau homosexuali….deci Mihai este ușor să cataloghezi și să critici doar pentru ca tu nu îi aprobi dar eu cred ca la urma și ei sunt oameni, au suflet și principii și trebuie luați ca atare, și anume așa cum sunt:homosexuali.

  Apreciază

 4. mircea a. spune:

  Este firesc sa te gandesti la boala.Homosexualitatea este o boala .Să nu o condamnam si doar atat ci sa intindem mana persoanelor cu acesta afectiue pentru a-i reda normalitatii. Manifestam toleranta fata de persoane cu afectiuni psihice care i-i inchid intr-o lume virtuala, schizofrenia, paranoia, dar cum te poti numi om normal? Ca homosexual, cand aparitia ta pe lume s-a realizat dintr-o relatie heterosexuala , iar pe toata perioada copilariei cuplul femeie-barbat , mama tata ti-au creat confortul si siguranta, îndrumarea .Privesti in jur vezi cupluri femeie-barbat care au in prejma lor copii , iar tu te consideri normal, fiind strain de notiunea de familie care sa procreeze pentru perpetuarea fiintelor umane. Daca exista un tratament, trebuie sa fie constientizati acesti nefericiti pentru a redeveni oameni normali.

  Apreciază

  • Acesti nefericiti, cum ai numiti dumneavoastra , sunt destul de constienti de ceea ce li se intampla, de situatia in care se gasesc si de tot ce ai inconjoara. Se complac in aceeasta situatie de fapt, chiar daca uni cauta sa se schimbe, sunt atrasi repede inapoi de cei mai invarsta,imbatraniti in rele, si li se spun tot felul de lucruri impaciuitoare printre care si faptul ca ei sunt normali si ca ceilalti nu sunt pentru ca nu ai accepta asa cum sunt etc.. Mai nou vad discutii pe net cum ca si animalele su tendinte homo si atunci oamenii de ce nu ar avea. Cam proasta explicatie parerea mea, era data de un homo,bineinteles,atat la dus capul ,saracul om. Atunci vin si eu si spun ca homosexualii sunt animale salbatice, cred ca nu le-ar comveni homosexualilor,nu-i asa? Homosexualii sa termine cu vrajeala aia cu drepturile acelea pe care le tot vor si cu legile din parlament pentru ei, sa incerce sa se schimbe caci conditia omeneasca trebuie sa progreseze nu sa intre in regres ca ei(homo). Divinitatea nu a creat homosexuali, care sa nu poata sa se reproduca , ci barbat si femeie caci altfel fata pamantului nu ar mai fi fost populata cu oameni asa cum scrie prin cartile sfinte. A fost Adam si Eva nu Adam si Adam sau Eva si Eva (cazul lesbienelor). Am studiat vechile scrieri bisericesti asa ca daca mai vreti exemple sa imi lasati mesaj si voi fi bucuros sa va raspund.

   Apreciază

   • Emi spune:

    Daca esti homosexual nu inseamna ca esti nefericit. Ba mai mult eu sunt foarte fericit asa cum sunt, HOMOSEXUAL. Iubesc si sunt iubit ( si de familie si de prieteni si de sot). Si ca sa iti spun am dreturi ca si tine, deoarece sunt on normal ca si tine si nimeni nu imi poate interzice pe cine sa iubesc. Si nu am fost atras de nimeni „in rele”.
    Si ca sa iti mai spun si oameni sunt mamifere( mamiferele sunt animale).
    In final Nu judecati dupa aparente ca va inselati amarnic!!!

    Apreciază

   • madalina13 spune:

    du-te dracului de bou! Vii tu sa da-i explicatii fara sa cunosti ce simt homosexualii… cine esti tu sa judeci animalule ? Se nasc asa, nu devin!

    Apreciază

    • Raspunsurile si explicatiile sunt date de oamenii de stiintă dar tu nu prea studiezi decat ziarul cancan si privesti la telenovele. Mai bine ai consulta niste specialisti adevarati si ai sa te lamuresti cum sta treaba. Stiinta nu minte niciodata iar studiul a.d.n-ului uman explica bine acest lucru dar cine sa citeasca….Ei prefera sa nege in loc sa se trateze , asta e…

     Apreciază

  • Emi spune:

   pentru Mircea A.

   Homosexualitatea nu este o boala. Pana acuma nu s-a demostrat ca fiind o boala. Nu mai comentati ceva ce nu stiti cum este sau ceva ce nu intelegeti. Ca si homosexual ai aceleasi drepturi ca un heterosexual. Homosexualitatea se bazeaza pe sentimente (pe care nu le poti schimba dupa bunul plac). Nu poti controla ceea ce simti pentru o persoana pentru ca iti faci mai mult rau. Si va rog priviti mai departe de ideea de homosexual…uitati-va ca poate acea persoana este fericita. iubeste si este iubita. Nu conteaza ca e homosexual.Acea persoana are suflet, deci esti ca ceilalti si are drepturi. Si in final toata lumea ( nu conteaza gay sau nu) este normala.

   Apreciază

   • Mihai spune:

    acea perseoana are un suflet bolnav! si un suflet bolnav, si un creier mai bolnav pt ca nici macar nu recunoaste ca e bolnav/bolnava!

    Apreciază

   • ok… nu s a demonstrat, spui, pana acum ca homosexualitatea este o boala dar nici inversul cum ca ar fi o normalitate. vorbind mai pe sleau voi in esenta nu contribuiti cu nimic la dezv societatii pt ca nu puteti procrea. Am sa te intreb cum definesti tu normalitatea si dupa ce se ghideaza ea?! Normele societatii cu privire la normalitate s au schimbat in decursul timpului( vezi femei despuiate, curvarasie, media de cacat etc) ceea ce ma duce la gandul ca sigur lumea se indreapta tot mai mult spre o Sodoma si Gomora( fa abstractie de referirea religioasa ci considera ideea traiului acelor indivizi). Mai nou psihologii, unii, spun ca si pedofilia e o normalitate. Esti de acord? Pai daca tu ai dreptul sa ti imparti patul cu un barbat dc nu poate un pedofil cu un copil nu?! Doar e vorba de sentimente ( citeste cartea „Lolita” te va dezgusta „normalitatea” ei). Am terminat psihologia de curand si iti voi spune ca nu st categoric de acord cu scoaterea homosexualitatii din cartea de boli psihice. E o boala… care poate fi explicata tocamai cu ajutorul teoriei celui care a facut demersul homosexualitatii ca fiind promovat ca e normalitate. Complexul lui Oedip/Electra explica cum sexualitatea se alege pana in varsta de 3 ani. Nimeni nu se naste gay, ci variaza in jurul exemplelor familiare. Depinzand de comportamentul parintilor copilul tinde sa imite pe unul din ei, la inceput pe cel puternic. Deviantele din familie, rolul mater sau patern disfunctionale duc la homosexualitate sau in fine alte tulburari de alt ordin. Toate pleaca de undeva, intreg rationamentul nostru, si isi are radacina adanc infipta in anii copilariei. Nu sunteti de condamnat dar nici de preaslavit. parere sincera: fa ce vrei in patul tau dar nu adopta copii, care la randul lor vor avea probleme asemanatoare sau mai grave. Nu incerca sa vezi normalitate in asta caci nu e. Nu te immbata cu ce auzi in media, e un intreg plan de interese acolo pe planul asta. nu vrei sa te faci bn, e ok dar nu promova caci dupa tine vor venii altii si altii si ti vor lua exemplu pana vom ajunge TOTI gay.

    Apreciază

Si parerea ta conteaza...curaj !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s